Candidaţii la turul doi, înscrişi pe buletine în ordinea voturilor obţinute la primul tur

Candidaţii la posturile de primar care vor participa la al doilea tur de scrutin vor fi înscrişi pe buletinele de vot în ordinea descrescătoare a numărului voturilor obţinute în primul tur, potrivit unei hotărâri adoptate, vineri, de Biroul Electoral Central.

19 afișări
Imaginea articolului Candidaţii la turul doi, înscrişi pe buletine în ordinea voturilor obţinute la primul tur

Candidaţii la turul doi, înscrişi pe buletine în ordinea voturilor obţinute la primul tur

Decizia BEC mai stabileşte că, în caz de balotaj, poziţia candidaţilor va fi stabilită de ordinea alfabetică.

Potrivit rezultatelor finale ale primului tur de scrutin făcute publice de BEC, pentru turul al doilea mai sunt de atribuit 1.474 mandate de primar.

Situaţii de balotaj sunt în trei localităţi, respectiv Cotnari, Podu Turcului şi Icuşeşti.

La Cotnari, judeţul Iaşi, candidatul PSD a obţinut 987 de voturi, iar pe locul doi se află candidaţii PNL şi PDL, cu câte 577 de voturi.

La Podu Turcului, în judeţul Bacău, pe primul loc este un independent, cu 421 de voturi, urmat de candidaţii PNL şi PSD cu câte 391 de voturi.

În localitatea Icuşeşti, din judeţul Neamţ, candidatul PDL are 869 de voturi, iar cei ai PNL şi PSD câte 538.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici