Cezar Preda: Decizia celor 2000 de membri ai PLD Buzău trebuie motivată

Preşedintele PD Buzău, Cezar Preda, a declarat că a avut recent o discuţie cu liderul PLD Buzău despre oportunitatea fuzionării celor două partide şi că întrevederea a fost una constructivă, el considerând că demisia în masă, de marţi, a circa 2000 de membri ai PLD Buzău trebuie acum motivată.

1 afișare
Imaginea articolului Cezar Preda: Decizia celor 2000 de membri ai PLD Buzău trebuie motivată

Cezar Preda: Decizia celor 2000 de membri ai PLD Buzău trebuie motivată

Vicepreşedintele PD a declarat că "toţi membrii PLD Buzău care cred în Stolojan şi în proiectul PDL sunt invitaţi să vină în noul partid pentru a construi împreună".

În ceea ce priveşte decizia lui Sălcuţan şi a circa două treimi din membrii filialei buzoiene, Preda a adăugat "e dreptul lui Sălcuţan să facă ce-şi doreşte. Cu mine a avut o singură discuţie în care i-am explicat că-mi doresc acest proiect, că-i aştept să vină să construim împreună. E decizia lor şi trebuie să şi-o motiveze".

Cezar Preda a adăugat că discuţia pe care a avut-o cu liderul PLD nu ar fi putut sta la baza demisiei anunţate marţi de avocatul Lucian Sălcuţan.

"La discuţie, Sălcuţan s-a prezentat cu tatăl său, asta era organizaţia PLD, iar eu am fost cu opt vicepreşedinţi, cu secretarul general şi cu vicepreşedintele executiv. Discuţia a fost constructivă, frumoasă şi corectă. Dacă el a afirmat altceva înseamnă că are probleme majore de percepţie. Eu nu mi-aş fi putut permite să facă asemenea greşeli pentru că am depăşit abc-ul politicii. Nu avea motive să-şi dea demisia în urma discuţiei cu mine", a conchis deputatul Cezar Preda.

Aproximativ două mii de membri din organizaţia judeţeană a PLD Buzău şi-au anunţat, marţi, demisia în bloc, urmând să se constituie într-o organizaţie fără statut politic, denumită "Forţa independentă", ei acuzându-l pe Theodor Stolojan de lipsă de consecvenţă şi "interese de moment".



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici