Cezar Preda: Listele de candidaţi ai ARD, în stare finală. Lansarea, în jurul datei de 1 noiembrie

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat luni că listele de candidaţi ai ARD se află în stare finală, sunt în debzatere propunerile comisiei de etică şi a arătat că lansarea candidaţilor ar putea avea loc în jurul datei de 1 noiembrie.

158 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Listele de candidaţi ai ARD, în stare finală. Lansarea, în jurul datei de 1 noiembrie

Cezar Preda: Listele de candidaţi ai ARD, în stare finală. Lansarea, în jurul datei de 1 noiembrie

"Listele de candidaţi se află în stare finală. Sunt în dezbatere propunerile Comisiei de etică. Comisia a lucrat foarte mult. În timp ce Antonescu îşi caută aliaţi de oriunde, ARD îşi respectă angajamentele de a filtra candidaţii pentru Parlament, un filtru sănătos", a spus Preda.

El a adăugat că ARD nu face circ pe candidaţi şi are o "abordare corectă, cu oameni corecţi" şi că USL va avea o listă plină de "geambaşi".

Preda a spus, referitor la candidatura lui George Becali, că USL îşi găseşte noi aliaţi, iar PDL vrea să transmită liberalilor că aceasta este dovada certă că PNL nu mai contează şi nu mai are spiritul liberal.

"Astăzi USL îşi găseşte noi aliaţi, nu o să comentăm. Brătianu va avea un răspuns pentru ceea ce face Antonescu astăzi. Ce vrem să transmitem liberalilor este că le-am spus că s-au dizolvat în PSD şi astăzi e dovada certă că acest partid nu mai contează şi acest partid nu mai are spiritul liberal şi tuturor care au crezut în dreapta liberală le spun că liberalii adevăraţi nu mai au loc acolo", a spus Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici