Cezar Preda: Udrea poate reveni în prim-planul PDL, dacă se autopropune

Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că Elena Udrea ar putea să revină în prim-planul partidului dacă se autopropune şi Convenţia sau CNC al PDL va lua această decizie, el adăugând că nu are nimic împotriva niciunui coleg care a muncit.

380 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Udrea poate reveni în prim-planul PDL, dacă se autopropune

Elena Udrea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

El a făcut aceste declaraţii întrebat dacă ideea cooptării Elenei Udrea în schema restructurării PDL este una de luat în calcul.

"În general, PDL are prevăzut şi în Statut, noi aveam o cutumă, aceea a autopropunerii. Această cutumă s-a dovedit a fi cea mai eficientă în ceea ce priveşte mersul înainte al partidului. În general, nu mă cooptează nimeni, mă cooptez eu. Şi cred că va funcţiona. Iar Elena Udrea este colega noastră care dacă doreşte să revină în prim planul partidului se oferă şi Convenţia va lua decizia sau CNC", a spus Cezar Preda.

Democrat-liberalul a subliniat că el nu are nimic împotriva niciunui coleg care a muncit şi că personal fost mai radical şi mai tranşant în declaraţii împotriva celor care vorbesc de pe margine şi care nu au intrat "în noroaiele unei campanii şi în luptă".

"Pentru toţi colegii mei care au intrat în bătălie electorală, indiferent că au pierdut sau au câştigat, am tot respectul, aşa că şi pentru dânsa am acelaşi respect", a ţinut să precizeze liderul democrat-liberal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici