Cheltuielile pentru organizarea alegerilor parlamentare au fost majorate

Fondurile alocate pentru acoperirea cheltuielilor de organizare şi desfăşurare a alegerilor din acest an pentru Camera Deputaţilor şi Senat au fost majorate din nou de Guvern, cu încă 40 milioane lei, pentru cheltuieli de personal, aceasta fiind a doua suplimentare de fonduri operată în ultima lună.

22 afișări
Imaginea articolului Cheltuielile pentru organizarea alegerilor parlamentare au fost majorate

Cheltuielile pentru organizarea alegerilor parlamentare au fost majorate (Imagine: Mediafax Foto)

Cheltuielile pentru alegerile parlamentare au fost astfel majorate, printr-o hotărâre aprobată recent de Guvern, cu 40 milioane lei (echivalent a 10,4 milioane euro), de la 124,2 milioane lei la 164,2 milioane lei, exclusiv pentru costuri de personal.

Suma aferentă organizării alegerilor a fost estimată iniţial, în luna august, la 100 milioane lei, dar a fost majorată în luna octombrie cu 24,2 milioane lei, la 124,2 milioane lei, pentru costuri de personal şi active nefinanciare.

Costurile pentru bunuri şi servicii au fost menţinute la nivelul aprobat în luna august, de 67,4 milioane lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici