Ciolacu: C. Armand a pierdut alegerile. Vom declanşa referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1

Clotilde Armand a pierdut alegerile, iar desfiinţarea SIIJ e cerută pentru a îngropa ancheta, spune Marcel Ciolacu: „Tehnic, vom declanşa strângerea de semnături şi referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1”.

5789 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: C. Armand a pierdut alegerile. Vom declanşa referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Ancheta de la SIIJ, pentru că şeful biroului electoral de sector era magistrat şi ancheta e dusă de SIIJ, aflăm că doamna Clotilde a pierdut alegerile. Vă dau detalii - mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral e unul foarte clar: se va demonstra că dl. Tudorache a câştigat alegerile. În momentul în care se desfiinţează SIIJ e desfiinţează şi această anchetă şi atunci o îngropăm. Eu nu înţelegeam de ce este acest elan de desfiinţare a SIIJ. În seara asta am aflat - au mutat numărătoarea la Poliţie... Uite, oamenii aceia şi-au făcut treaba”, spune la TVR Marcel Ciolacu.

Întrebat ce surse are, liderul PSD a răspuns: „Cunosc detalii”.

„Informaţia este că dl Tudorache a câştigat alegerile. Tehnic, vom declanşa strângerea de semnături şi referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că dna Clotilde nu este bolşevică, ca pe timpul lui Stalin - nu contează cine votează, ci cine numără - şi-şi va da demisia, va pleca. Îi anunţ cu tristeţe că SIIJ nu se va desfiinţa în 15 zile până ancheta va fi finalizată”, conchide liderul social-democrat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici