Ciolacu cere urgent pact pentru Sănătate: „Să punem rapid capăt haosului”

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că România este la limita unui dezastru sanitar şi cere un pact pentru Sănătate, asumat de toate partidele: „Este nevoie să punem rapid capăt haosului care a cuprins sistemul de sănătate”.
462 afișări
Imaginea articolului Ciolacu cere urgent pact pentru Sănătate: „Să punem rapid capăt haosului”

Ciolacu cere urgent pact pentru Sănătate: „Să punem rapid capăt haosului”

„S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-şi mai permite un preşedinte care, în permanenţă, să divizeze societatea, să împartă românii în buni şi răi, în peneliştii buni şi restul, toţi ceilalţi, răi şi vinovaţi! Iohannis trebuie să renunţe la aura de ”Otto cel Mare” şi să cheme urgent toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialişti pe sănătate pe care îi are România. Este nevoie rapid de un pact pentru Sănătate, pe care toate partidele să şi-l asume ferm. Este nevoie să punem rapid capăt haosului care a cuprins sistemul de sănătate. Viaţa oamenilor trebuie salvată, nu ignorată! Pentru că, după alegeri, domnule Iohannis, pentru mulţi dintre români va fi deja prea târziu”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

România depăşeşte, vineri, 5.000 de infectări noi de COVID-19 în 24 de ore, fiind raportate 5.028 de cazuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici