Ciolacu despre negocierile politice: Absolut toate variantele sunt în discuţie

Absolut toate variantele sunt în discuţie, inclusiv susţinerea unui guvern minoritar, declară preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

452 afișări
Imaginea articolului Ciolacu despre negocierile politice: Absolut toate variantele sunt în discuţie

Ciolacu despre negocierile politice: Absolut toate variantele sunt în discuţie

Marcel Ciolacu a fost întrebat, marţi, dacă PSD este dispus să voteze un guvern minoritar fără să intre la guvernare.

În primul rând, domnul Florin Cîţu este preşedintele PNL. Uită un lucru: că nu poate negocia cu PSD deoarece are o decizie internă a partidului că nu poate negocia cu PSD”, a răspuns Ciolacu.

Întrebat, mai departe, care dintre opţiuni o exclude PSD în acest moment: intrarea la guvernare, susţinerea unui guvern minoritar sau dacă toate variantele sunt pe masă, Ciolacu a răspuns: „absolut toate variantele sunt în discuţie”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici