Ciolacu, discuţii cu un mare producător de baterii despre o investiţie de sute de milioane de euro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, anunţă că s-a întâlnit cu reprezentanţii liderului mondial în producţia de baterii cu care a vorbit despre o investiţie de sute de milioane de euro.

3719 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, discuţii cu un mare producător de baterii despre o investiţie de sute de milioane de euro

Ciolacu, discuţii cu un mare producător de baterii despre o investiţie de sute de milioane de euro

„Astăzi am avut o întâlnire extrem de bună cu reprezentanţii Varta, lider mondial în producţia de baterii. Am discutat despre o investiţie de sute de milioane de euro, doar în prima fază, şi foarte multe locuri de muncă”, a anunţat liderul PSD, pe Facebook.

Compania va fi sprijinită pentru a îndeplini procedurile necesare deschiderii unei fabrici.

„Îmi doresc ca viitoarea fabrică a companiei germane să se construiască tot în România, la fel ca cea de la Braşov, care a fost o poveste de succes. Sunt convins că vom găsi tot sprijinul guvernamental pentru a face împreună o foaie de parcurs care să ne ducă spre o decizie rapidă şi pozitivă”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Decizia va fi anunţată în perioada următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici