Ciolacu e alături de Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: Construcţia noul stadion va avea avea un impact major asupra clubului

Premierul Marcel Ciolacu susţine că noul stadion de 25.000 de locuri care va fi realizat printr-o investiţie de 170 de milioane de euro va avea un impact major asupra întregului club Dinamo.

Urmărește
374 afișări
Imaginea articolului Ciolacu e alături de Dinamo înaintea barajului cu Csikszereda: Construcţia noul stadion va avea avea un impact major asupra clubului

Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Premierul spune că a discutat despre această investiţie cu foste mari glorii ale clubului şi cu suporterii alb-roşii, la care a participat alături de Rareş Hopincă, candidatul PSD-PNL la primăria sectorului 2.

Construcţia noului stadion ultramodern de 25.000 de locuri va avea un impact major asupra întregului club Dinamo, fiind o şansă uriaşă de a atrage mii de alţi copii către sport!”, susţine şeful Guvernului.

Marcel Ciolacu susţine că este o investiţie de peste 170 de milioane de euro, care va deveni un standard de modernitate al sectorului 2.

Deşi sunt un fan al unei mari rivale, le-am transmis suporterilor dinamovişti că imi doresc ca echipa de fotbal să aibă succes atât în seara asta, cât şi la meciul următor şi să rămână în prima ligă. Fiindcă una dintre cele mai frumoase galerii din România merită din plin asta!”, a adăugat premierul.

Dinamo Bucureşti şi FK Csikszereda Miercurea Ciuc se întâlnesc, luni, în prima manşă a barajului pentru menţinerea/promovarea în Superliga. Partida de la Bucureşti va începe la ora 20.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici