Ciolacu, ironic la adresa lui Florin Cîţu: Îi urez succes. Ce a determinat reacţia liderului PSD

Îi urez succes, spune Marcel Ciolacu, ca reacţie la declaraţia liderului PNL, Florin Cîţu, potrivit căreia coaliţia de guvernare s-ar putea rupe la „cel mai mic derapaj” în ceea ce priveşte stabilitatea economică şi statul de drept.

2528 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, ironic la adresa lui Florin Cîţu: Îi urez succes. Ce a determinat reacţia liderului PSD

Ciolacu, ironic la adresa lui Florin Cîţu: Îi urez succes. Ce a determinat reacţia liderului PSD

„Îi urez succes domnului Cîţu”, spune Marcel Ciolacu.

Preşedintele social-democraţilor reia tema potrivit căreia PNRR trebuie optimizat.

Reacţia liderului PSD vine după ce preşedintele PNL, Florin Cîţu, a spus joi seară, la Digi24, că dacă PSD va bloca reformele sau dacă va vedea „cel mai mic derapaj” în ceea ce priveşte stabilitatea economică şi statul de drept, va convoca forul de conducere al partidului pentru a vedea dacă vor merge mai departe în această formulă guvernamentală.

De asemenea, Cîţu a spus că PNRR nu poate fi modificat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici