Ciolacu nu mai crede într-un guvern de uniune naţională: Am pierdut momentul

  • Marcel Ciolacu nu mai crede în posibilitatea formării unui guvern de uniune naţională
  • Ciolacu: În martie trebuia să vină un guvern de uniune naţională
  • Ciolacu: Am pierdut acel moment
878 afișări
Imaginea articolului Ciolacu nu mai crede într-un guvern de uniune naţională: Am pierdut momentul

Ciolacu nu mai crede într-un guvern de uniune naţională: Am pierdut momentul

Marcel Ciolacu nu mai crede într-un guvern de uniune naţională. Liderul PSD a declarat în direct la Marius Tucă Show că momentul potrivit a trecut.

„Nu ştiu dacă se mai poate reveni la un guvern de uniune naţională. Momentul guvernului de uniune naţională l-am pierdut, ca de altfel multe momente, ca cel din sănătate. În martie ar fi trebuit să vină un guvern de uniune naţională care să gestioneze toată această perioadă. Atunci coerenţa legislativă ar fi fost mult mai bună”, a spus liderul PSD, la Marius Tucă Show.
 
Guvernul Orban a fost învestit pe 14 martie, ajutat de voturile tuturor partidelor politice. Liderul PSD spune însă că a fost un moment dificil.
 
„Îmi asum acest lucru. Era un moment dificil. Eram foarte întârziaţi. România avea nevoie cu un guvern cu drepturi depline, tocmai pentru a da oug şi a acţiona rapid. Lucrurile arată altfel astăzi. Avem OUG date în guvern trimise în MO după patru-cinci zile. Apoi OUG care schimbă altă OUG. Nu mă aşteptam să fie aşa pompieristică toată situaţia”,  mai spune Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici