Ciolacu: PNL vrea să mai stăm două luni în starea asta de alertă, nu putem fi de acord cu aşa ceva

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că PNL vrea să mai stăm două luni în starea asta de alertă care înseamnă maxim interes pentru afacerile liberalilor pe bani publici şi minimă preocupare pentru repornirea economiei şi nivelul de trai al românilor.

7340 afișări
Imaginea articolului Ciolacu: PNL vrea să mai stăm două luni în starea asta de alertă, nu putem fi de acord cu aşa ceva

Ciolacu: PNL vrea să mai stăm două luni în starea asta de alertă

”PNL vrea să mai stăm două luni în starea asta de alertă care înseamnă maxim interes pentru afacerile liberalilor pe bani publici şi minimă preocupare pentru repornirea economiei şi nivelul de trai al românilor. Eu şi colegii mei din PSD nu putem fi de acord cu aşa ceva”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 28 mai a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o şedinţă privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul României, Ludovic Orban.

Vor mai participa ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, şi Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici