Ciolacu spune că, după 1 iunie, şi-ar putea asuma răspunderea pe legea pensiilor speciale

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că după 1 iunie, data la care va prelua funcţia de premier, îşi va asuma răspunderea pe legea eliminării pensiilor speciale, dacă negocierile nu vor fi finalizate în această lună.

671 afișări
Imaginea articolului Ciolacu spune că, după 1 iunie, şi-ar putea asuma răspunderea pe legea pensiilor speciale

„Dacă până îmi termin mandatul de preşedinte al Camerei Deputaţilor nu se încheie raportul Băncii Mondiale să ştim şi negocierile de la Comisie să ştim exact cum trebuie să modificăm cu amendamente proiectul deja trecut prin Senat, atunci ca prim-ministru am dreptul constituţional să vin cu o lege de asumare a răspunderii în Parlament”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă că România nu trebuie să pierdă bani din PNRR.

„Să nu pierdem jalonul şi timpul în care trebuie îndeplinim acest jalon pentru cererea de plată nr. 3”, încheie Ciolacu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici