Cioloş: Avocata interlopilor să fie retrasă de la şefia Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor

„Le cer preşedinţilor PNL şi PSD, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu, să o retragă imediat pe avocata interlopilor, Laura Vicol, de la şefia Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor”, este solicitarea preşedintelui USR, Dacian Cioloş, adresată liderilor PSD şi PNL.

4118 afișări
Imaginea articolului Cioloş: Avocata interlopilor să fie retrasă de la şefia Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor

Cioloş: Avocata interlopilor să fie retrasă de la şefia Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor

„Le cer preşedinţilor PNL şi PSD, Florin Cîţu şi Marcel Ciolacu, să o retragă imediat pe avocata interlopilor, Laura Vicol, de la şefia Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor”, scrie pe Fcebook Dacian Cioloş.

El spune că alegerea făcută de PNL şi PSD este „un afront inimaginabil la ideea de dreptate în România şi aduce în fruntea unei comisii care trebuie să coordoneze dezbaterile pe reforma legilor justiţiei un personaj care a susţinut desfiinţarea DNA şi întărirea Secţiei Speciale”.

„În plus, noua preşedintă girată de PNL şi PSD a făcut parte dintr-un partid extremist, antieuropean şi suveranist condus de Sebastian Ghiţă, un personaj care încă fuge de justiţie. Domnilor Cîţu şi Ciolacu, sper că înţelegeţi că semnalul dat prin această numire este unul de întoarcere într-o zonă cenuşie a justiţiei, împotriva recomandărilor UE, şi că vă asumaţi toate consecinţele pentru direcţia iliberală în care duceţi România”, conchide Cioloş.

Deputatul PSD Laura Vicol, avocata Alinei Bica şi a mai multor personaje controversate, este noul preşedinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor. El îl înlocuieşte pe Mihai Badea, de la USR, care a fost schimbat din funcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cioloş,
vicol,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici