Cioroianu către omologul său sârb: Vuk, my friend

Ministrul român al Afacerilor Externe, Adrian Cioroianu, l-a primit, marţi, pe omologul său sârb Vuk Jeremic, aflat în vizită în România.

1 afișare
Imaginea articolului Cioroianu către omologul său sârb: Vuk, my friend

Cioroianu către omologul său sârb: Vuk, my friend

Adrian Cioroianu l-a întâmpinat cu multă căldură pe omologul sârb, pe care l-a îmbrăţişat călduros adresându-i-se acestuia în limba engleză: „Vuk, my friend”.

Ministrul de Externe l-a primit pe oficialul sârb la Sala Titulescu a MAE, unde a avut loc o sesiune de oportunităţi de imagine. Cei doi au o întrevedere particulară, apoi vor susţine declaraţii de presă comune.

Ministrul sârb de Externe se află în România într-o vizită oficială. El are programate discuţii cu omologul român pe subiecte precum dosarul Kosovo, parcursul european al Serbiei şi probleme bilaterale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici