Cîţu, mesaj pentru tinerii din Vama Veche: Mă duc în Vamă să stau toată noaptea

  • Premierul Florin Cîţu le transmite vamaioţilor că se vor vedea în Vama Veche şi vor sta toată noaptea pe plajă.
  • Promisiunea – în contextul în care din weekend se ridică cea mai mare parte a restricţiilor.
685 afișări
Imaginea articolului Cîţu, mesaj pentru tinerii din Vama Veche: Mă duc în Vamă să stau toată noaptea

Sursa foto: Mediafaxfoto

Cîţu a spus, joi seara, la Digi 24, că va merge la Vama Veche, aşa cum le-a promis tinerilor.

„Am promis că merg în Vamă şi acum, că am ridicat restricţiile de noapte, vă spun că este şi un motiv egoist că am ridicat restricţiile. Am promis că merg la mare. Acum trebuie să mă duc neapărat în Vamă şi să stau toată noaptea”, a spus Cîţu.

Premierul a mai spus, râzând, că „până la urmă a ieşit şi motivul pentru care am ridicat restricţiile de noapte”.

Pe 1 Mai, premierul le-a promis tinerilor aflaţi în Vama Veche că se vor vedea în această vară pe plajă, după ce aceştia i-au cerut să ridice restricţiile de circulaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici