Cîţu se întrece în promisiuni: Ne vom bucura din nou de concedii în România

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, scrie despre turism că este poate sectorul cel mai lovit şi transmite un mesaj optimist: „Împreună o să trecem peste aceasta criză şi ne vom bucura din nou de concedii în România”.

1781 afișări
Imaginea articolului Cîţu se întrece în promisiuni: Ne vom bucura din nou de concedii în România

Cîţu: Ne vom bucura din nou de concedii în România

„Turismul românesc merită! În ultimii ani, 1 mai reprezenta începerea sezonului turistic în România. Din păcate, anul acesta, criza generată de COVID-19 a desfiinţat această tradiţie. Cu siguranţă săptămâna viitoare voi încerca să am o întâlnire cu organizaţiile reprezentative din acest sector al economiei”, a scris Cîţu pe Facebook.

Ministrul Finanţelor Publice crede că turismul este „sectorul poate cel mai lovit din economie de această criză” şi atrage atenţia că trebuie găsite şi alte măsuri, pe lângă IMM Invest, plata şomajului tehnic şi amânarea ratelor la bancă.

„Împreună o să trecem peste aceasta criză şi ne vom bucura din nou de concedii în România”, îşi încheie Cîţu mesajul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cîţu,
turism,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici