Ciucă a convocat Senatul în sesiune extraordinară pentru aprobarea ordonanţelor adoptate de Guvern

Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a convocat Senatul în sesiune extraordinară, luni, pentru aprobarea ordonanţelor adoptate de Guvern la sfârşitul acestei săptămâni, susţin surse politice.

570 afișări
Imaginea articolului Ciucă a convocat Senatul în sesiune extraordinară pentru aprobarea ordonanţelor adoptate de Guvern

Ciucă a convocat Senatul în sesiune extraordonară pentru aprobarea ordonanţelor adoptate de Guvern

Conform surselor citate, sesiunea extraordinară a fost convocată pentru declanşarea procedurii legislative de aprobare a ordonanţelor de urgenţă adoptate de Guvern pe 17 ianuarie, în vacanţa parlamentară, referitoare la marcajul fiscal comun pentru motorină şi kerosen şi echivalări de permise pentru circulaţia pe drumurile publice.

După şedinţa Biroului Permanent al Senatului, proiectele vor intra în dezbaterea comisiilor de specialitate ale Senatului, prim for sesizat în aceste cazuri.

Cele două ordonanţe fac parte din revendicările formulate de fermierii şi transportatorii care au protestat în ultimele zile.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat vineri un prim pachet de măsuri pentru fermieri şi transportatori: „Este clar din punctul meu de vedere că protestele au fost îndreptăţite”, a spus şeful Guvernului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici