Ciucă: Am hotărât să merg în Parlament, până miercuri există timp de reflecţie pentru parlamentari

Premierul desemnat Nicolae Ciucă a declarat că a decis să meargă în Parlament cu lista Guvernului şi cu progamul de guvernare pentru că până miercuri mai este timp de reflecţie pentru parlamentari. În acest moment, Ciucă spune că, matematic, Guvernul nu are şanse să treacă.

364 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Am hotărât să merg în Parlament, până miercuri există timp de reflecţie pentru parlamentari

Ciucă: Am hotărât să merg în Parlament, până miercuri există timp de reflecţie pentru parlamentari

„Aşa cum arată situaţia şi cifrele, matematic guvenul nu are şanse să treacă. Pe parcursul negocierilor s-a constatat destul de multă inflexibilitate şi că am realizat că probabil nu se va ajunge la un acord poltiic astfel încât să putem determina o majoritate care să aprobe Guvernul în Parlament.

Totuşi, ţinând cont de situaţia în care ne găsim astăzi, una deosebit de complicată, am hotărât să merg cu progamul de guvernare şi Cabinetul în Parlament pentru că până miercuri mai este timp, există timp de reflecţie pentru fiecare dintre parlamentari”, a spus Nicolae Ciucă.

Acesta susţine că prin votarea acestui Guvern „se poate câştiga timp astfel încât partidele politice să poată să discute pentru compatibilizarea proiectelor politice comune”.

La rândul său, preşedintele PNL Florin Cîţu este convis că Guvernul va tece de Parlament.

„Acest Guvern va trece. Este un guvern care va avea susţinere. Vom avea un program de guvernare cu soluţii pentru România”, a spus Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici