Ciucă, avertizat din interior să-şi clarifice acuzaţiile de plagiat: să nu devină o vulnerabilitate

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, i-a cerut premierului Nicolae Ciucă să rezolve rapid acuzaţiile de plagiat. Este de datoria domniei sale, să o clarifice rapid ca să nu devină o vulnerabilitate, a spus şeful liberalilor.

389 afișări
Imaginea articolului Ciucă, avertizat din interior să-şi clarifice acuzaţiile de plagiat: să nu devină o vulnerabilitate

Ciucă, avertizat din interior să-şi clarifice acuzaţiile de plagiat: să nu devină o vulnerabilitate

„Va trebui să clarifice şi cu siguranţă va face acest lucru în faţa românilor. Nu (nu este o vulnerabilitate n.r.) în acest moment, sigur că premierul va veni şi va explica, dar este datoria domniei sale să explice ce se întâmplă cu această teză de doctorat. Înţeleg că deja a trimis-o la o comisie de evaluare, nu ştiu la care dintre comisii, dar aici este datoria domniei sale”, a spus Florin Cîţu la Digi24.

Clarificarea trebuie să se facă rapid pentru a nu se transforma într-o vulnerabilitate pentru PNL şi pentru Guvern, a explicat preşedintele PNL.

„Este bine să clarifice şi trebuie foarte rapid clarificat acest subiect ca să nu devină vulnerabilitate”, a adăugat Cîţu.

Teza lui Nicolae Ciucă, în baza căreia a devenit doctor în Ştiinţe militare în 2003, include conţinut plagiat în cel puţin 42 de pagini din totalul de 138, a relatat Press One.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici