Ciucă: Niciun parlamnetar PSD+PC nu va vota moţiunea de cenzură

Vicepreşedintele PC Bogdan Ciucă a declarat, marţi, că niciun parlamentar al PSD şi al PC nu va vota moţiunea de cenzură depusă de PNL şi UDMR împotriva Guvernului şi că nu va exista niciun trădător care să voteze altfel decât au decis social-democraţii şi conservatorii.

16 afișări
Imaginea articolului Ciucă: Niciun parlamnetar PSD+PC nu va vota moţiunea de cenzură

Ciucă: Niciun parlamnetar PSD+PC nu va vota moţiunea de cenzură (Imagine: Szavuj Attila/Mediafax Foto)

Ciucă a arătat că, având în vedere că PSD şi PD-L "nu se iubesc", există diferite strategii vehiculate în legătură cu moţiunea de cenzură, fie că parlamentarii PD-L, fie că parlamentarii PSD şi PC vor vota această moţiune.

"La nivelul grupului parlamentar PSD+PC, vom vota împotriva unei asemenea moţiuni. Parlamentarii PSD şi PC vor vota împotrivă, fără discuţii şi am convingerea că nu va exista niciun trădător care să voteze altfel decât au decis partidele", a precizat Bogdan Ciucă.

El a spus că parlamentarii PSD şi PC nu sunt de acord cu multe lucruri şi că asumarea răspunderii Guvernului nu este tocmai inspirată, dar nu doresc ca ţara să fie lăsată fără guvernare şi să contribuie la haos.

Parlamentul va dezbate, joi, moţiunea de cenzură depusă de PNL şi UDMR, iar votul va fi secret cu bile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici