CN al PSD va avea loc în 11 martie, Conferinţa Seniorilor-18 martie, Liga Aleşilor Locali în aprilie

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), că în data de 11 martie se va desfăşura Consiliul Naţional al partidului, care va propune şi o stragie social-democrată post-criză.

25 afișări
Imaginea articolului CN al PSD va avea loc în 11 martie, Conferinţa Seniorilor-18 martie, Liga Aleşilor Locali în aprilie

Preşedintele PSD, Victor Ponta (Imagine: Mediafax Foto)

Ponta a anunţat convocarea Consiliului Naţional al PSD pentru 11 martie.

Pe lângă alegerea unui nou preşedinte, Consiliul Naţional va lua în discuţie, potrivit lui Ponta, şi principalele direcţii de acţiune în plan ideologic, raportarea la modificarea Constituţiei şi va propune un model economic şi social specific PSD pentru perioada post-criză.

Preşedintele PSD a mai anunţat convocarea Conferinţei Naţionale a Seniorilor, în data de 18 martie, precum şi a Ligii Naţionale a Aleşilor Locali, în aprilie.

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, în urmă cu o săptămână, că se impune cât mai curând convocarea Consiliului Naţional pentru alegerea conducerii acestui for având în vedere că noii membri au fost aleşi la Congres, el anunţând că va candida pentru un nou mandat la şefia CN.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, declara, în 22 februarie, că îl susţine pe Adrian Năstase pentru un nou mandat la şefia Consiliului Naţional, el precizând că nu doreşte ca la Consiliul Naţional să se discute despre alegerea unei persoane, ca la Congres, ci de proiecte şi mesaje politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici