Codrin Ştefănescu, după ce Firea le-a trimis o scrisoare deschisă membrilor PSD: Peste două-trei săptămâni vom REGLA, în CEx, lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat că în două-trei săptămâni va avea loc un Comitet Executiv al partidului, în care vor fi reglate "lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni". Afirmaţia vine în contextul scrisorii deschise trimisă, vineri, de Gabriela Firea membrilor PSD.

4574 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu, după ce Firea le-a trimis o scrisoare deschisă membrilor PSD: Peste două-trei săptămâni vom REGLA, în CEx, lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni

Codrin Ştefănescu, după ce Firea a trimis o scrisoare deschisă membrilor PSD: Peste două-trei săptămâni, în CEx al PSD, vom regla lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni

"Ca să-i lămuresc pe colegii noştri şi le transmit în felul următor. Am ascultat toate declaraţiile şi toate bazaconiile care s-au spus în spaţiul public. În două, trei săptămâni vom avea un Comitet Executiv al PSD şi acolo vom regla lucrurile cum nu se aşteaptă nimeni. Vreţi să vă spun de ce a discutat Mihăiţă Vîrză (deputat PSD de Bucureşti - n.r.) prostiile alea? Nu, o le discutăm în partid. În condiţiile acestei lupte, nu ne convine nouă ca partid să avem o astfel de dizidenţă. Nu iau deloc în glumă aceste şase zile şi să-i ferească Dumnezeu pe cei care trimit scrisori deschise să trimit eu o scrisoare, că eu sunt iubit în partidul acesta. Eu joc după nişte reguli, ca toţi membrii din PSD, ne reglăm treburile în interior. Când vii şi spui lucruri în exteriorul partidului ajuţi adversarii, prin mesajele din acest partid domnii de la PNL au cerut comisie de anchetă parlamentară (care să ancheteze presupunele interceptări ilegale comandate de Liviu Dragnea – n.r.)", a afirmat Codrin Ştefănescu, la o emisiune difuzată vineri seară de România Tv.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, vineri, o scrisoare deschisă membrilor PSD, transmiţând în document că nu are un război cu Liviu Dragnea, că nu se pune problema unei alegeri între ea şi liderul PSD, precizând totodată că refuză să ia în calcul excluderea din partid.

Edilul precizează că nu vrea să fie desemnat candidat la alegerile prezidenţiale şi că refuză să ia în calcul excluderea din PSD. Primarul general al Capitalei reiterează, în scrisoare, că a fost toată viaţa un om de stânga, că provine dintr-o familie simplă şi că s-a obişnuit să obţină prin muncă orice rezultat, motiv pentru care, susţine Firea, a rămas fidelă valorilor social-democraţiei. Gabriela Firea mai susţine şi că intervenţia jandarmilor la miting a fost una legitimă.

Aceasta vrea o nouă abordare în partid, respectiv ca şefii formaţiunii "să aibă un dialog permanent cu toţi vectorii săi, începând de la miniştri, deputaţi, senatori, continuând cu primari, preşedinţi de Consilii Judeţene, consilieri locali şi terminând cu preşedinţii de organizaţii, pentru că numai în acest fel evităm situaţia actuală în care suntem decuplaţi de agenda reală a oamenilor".

Ulterior, deputatul PSD de Bucureşti, Mihăiţă Vîrză, şi-a exprimat solidaritatea cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care a trimis vineri o scrisoare colegilor social-democraţi în care a spus că nu are un război cu Liviu Dragnea.

PNL şi PMP au depus, joi, la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor o cerere prin care solicită înfiinţarea unei comisii de anchetă privind presupusele interceptări ilegale comandate de liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat deputatul liberal Florin Roman.

Gabriela Firea, a anunţat, miercuri seară, că are informaţii certe că liderul PSD Liviu Dragnea o spionează, îi urmăreşte activitatea şi chiar a pus oameni să-i supravegheze clădirea Primăriei şi casa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici