Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu s-au înscris în PRM

Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu, demisionari din PC, s-au înscris în PRM, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor, care a precizat că cei doi vor ocupa funcţii de vicepreşedinte.

906 afișări
Imaginea articolului Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu s-au înscris în PRM

Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu (Imagine: George Călin/Mediafax Foto)

Codrin Ştefănescu revine în PRM la opt ani de la excluderea sa din formaţiunea condusă de CV Tudor.

C.V. Tudor a spus că Marius Marinescu va fi şi purtător de cuvânt al PRM, iar Codrin Ştefănescu va ocupa şi funcţia de preşedinte al filialei Bucureşti a partidului.

Vadim Tudor i-a prezentat pe Marinescu şi pe Ştefănescu ca fiind "doi oameni foarte cunoscuţi, buni organizatori, care au o vizibilitate apreciabilă mai ales pe televiziune" şi care au plecat din PC pentru că "nu au mai putut să suporte duplicitatea lui Dan Voiculescu şi a lui Mircea Geoană".

"Asta este grupa noastră de sânge politic şi aşa s-a întors şi Dan Claudiu Tănăsescu în partid. Marele fluviu patriot românesc îşi adună apele", a opinat C.V. Tudor, care a anunţat că, în ultimele săptămâni, s-a înregistrat o avalanşă de înscrieri în PRM".

Marius Marinescu, prezent la conferinţa PRM, a declarat că a venit în partidul lui C.V. Tudor pentru că este "un partid curat, necompromis, care nu a mai fost la guvernare", care luptă împotriva corupţiei.

Codrin Ştefănescu, care a mai fost membru al PRM în urmă cu câţiva ani şi a plecat în urma unui scandal dintre el şi conducerea PRM, a declarat că a revenit în partidul lui C.V. Tudor "din 100 de motive" şi pentru că-l leagă o prietenie foarte veche cu liderul PRM.

Ştefănescu a anunţat că în PRM urmează să se înscrie oameni politici, lideri sindicali şi artişti. El a spus că a plecat din PC, ultimul partid în care a fost înscris, "pentru că era slobod la gură" şi nu-i plăcea asocierea PC cu PSD.

Marinescu şi Ştefănescu vor avea un birou comun în sediul central al PRM şi vor putea organiza conferinţe de presă, separate de cea a liderului PRM, C.V. Tudor.

În cariera sa politică, Ştefănescu a fost lider de asociaţie de revoluţionari şi a trecut pe rând de la PRM la PSD, apoi la PC, de unde a fost exclus şi a revenit după câteva luni. De cele mai multe ori, acuzaţiile pe care i le-au adus colegii au fost legate de nerespectarea disciplinei de partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici