Colegiul Director al PDL definitivează peste o săptămână lista candidaţilor la PE

Colegiul Director al PDL se va reuni, peste o săptămână, pentru definitivarea listei candidaţilor pentru alegerile europarlamentare, a anunţat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

81 afișări
Imaginea articolului Colegiul Director al PDL definitivează peste o săptămână lista candidaţilor la PE

Vasile Blaga (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Lista candidaţilor este stabilită ţinându-se cont de propunerile făcute în acest sens de organizaţiile judeţene.

Pe lista de candidaţi se află mai mulţi actuali europarlamentari, cum ar fi Monica Macovei, Theodor Stolojan, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu, au precizat surse din PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici