COMENTARIU Lelia Munteanu. Kaiser Klaus: ”Guvernul împreună cu mine ne-am mişcat bine"

2084 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Kaiser Klaus: ”Guvernul împreună cu mine ne-am mişcat bine"
Dacă Preşedintele n-a mai aşteptat ziua de miercuri să iasă cu obişnuitele declaraţii (cred că mai corect ar fi declamaţii) urmate de conferinţa de presă cu răspunsuri frugale, înseamnă că a dat covidul în clocot. M-am liniştit repede: Klaus Magnus se va afla mâine în Catedrala din Magdeburg, unde va fi distins cu prestigiosul premiu „Kaiser Otto 2020".
 
Răspunsurile au fost şi în seara asta frugale, dublate însă de o mulţumire de sine consistentă: „Guvernul împreună cu mine ne-am mişcat bine".
 
I-aş fi făcut o Laudatio, dacă nu mi-ar fi luat-o înainte ambasadorul Americii la Bucureşti, Adrian Zuckerman (Neguţătorul de Zahăr): „Activitatea sa în calitate de Preşedinte a transformat România într-un lider la nivel regional şi european. Ne mândrim că lucrăm cu Domnia Sa şi cu administraţia prezidenţială pentru a continua să construim o Românie stabilă, liberă şi prosperă, pentru mulţi ani de acum înainte!".
 
Mă pot aşeza oricînd pe calea ferată, ca să opresc personalul de Roşiori, dar în calea TGV-ului prosperităţii nu pot sta, fiindcă mă calcă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici