Comisiile de buget-finanţe au respins peste 11.000 de amendamente

Membrii comisiilor reunite pentru buget-finanţe au respins, cu ocazia dezbaterii proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2011, un număr de 11.400 de amendamente formulate de senatori şi deputaţi, a precizat, duminică, preşedintele Comisiei pentru buget din Camera Deputaţilor, Viorel Ştefan.

17 afișări
Imaginea articolului Comisiile de buget-finanţe au respins peste 11.000 de amendamente

Comisiile de buget-finanţe au respins peste 11.000 de amendamente (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Deci avem front de lucru pentru plen, săptămâna viitoare", a conchis deputatul PSD, care a condus duminică şedinţa comisiilor reunite pentru buget-finanţe.

Viorel Stefan a menţionat că, în opinia sa, şansa ca cele 11.000 de amendamente să fie acceptate în plen tinde spre zero.

Comisiile de buget-finanţe din Senat şi Camera Deputaţilor au adoptat, duminică, cu 25 voturi "pentru" şi 21 voturi "împotrivă", raportul la proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2011, admiţând unele amendamente.

De asemenea, membrii comisiilor au aprobat, cu 25 voturi "pentru", 21 voturi "împotrivă", şi raportul la proiectul Legii asigurărilor sociale de stat pe anul 2011, menţinând forma iniţaitorului.

Rapoartele întocmite de comisii la cele două proiecte de lege urmează să intre în dezbaterea plenului Parlamentului luni, în conformitate cu decizia Birourilor Permanente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici