Conducerea judeţului Maramureş s-a autoizolat în Palatul Administrativ

Conducerea judeţului Maramureş s-a autoizolat în Palatul Administrativ din Baia Mare. Decizia a fost luată după ce preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a participat la şedinţa BPN a PNL, în apropierea senatorului Chiţac, depistat pozitiv cu noul coronavirus.

4862 afișări
Imaginea articolului Conducerea judeţului Maramureş s-a autoizolat în Palatul Administrativ

Conducerea judeţului Maramureş s-a autoizolat în Palatul Administrativ

Printre cei care s-au autoizolat în Palatul Administrativ sunt şeful IPJ, directorul DSP, conducerea Consiliului Judeţean, angajaţi ai Prefecturii şi Consiliului Judeţean.

„Pentru a elimina orice fel de risc pentru cei care au intrat în contact direct sau indirect cu secretarul de stat şi preşedinte al PNL Maramureş, Ionel Bogdan, conducerea judeţului, şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie, directorul DSP Maramureş, angajaţi ai Instituţiei Prefectului şi ai Consiliului Judeţean Maramureş care activează în Corpul A, rămân în izolare în clădire, până la confirmarea primei probe pentru coronavirus transmisă în cazul lui Ionel Bogdan", au transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş într-un comunicat de presă.

Potrivit acestora, în cursul zilei de luni, Ionel Bogdan a participat la şedinţa BPN a PNL în apropierea senatorului PNL care a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Joi, Ionel Bogdan a participat, în Palatul Administrativ din Baia Mare, la învestirea în funcţie a noului subprefect al judeţului Maramureş, Oana Oşanu, astfel a intrat în contact cu mai multe persoane prezente la ceremonie, iar în cursul zilei de vineri a anunţat că se autoizolează acasă.

„Deoarece prefectul şi subprefectul de Maramureş au fost prezenţi la muncă în cursul zilei de vineri, 13 martie, aceştia intrând în contact direct cu Ionel Bogdan, situaţie care se aplică şi şefului DSP Maramureş, Rareş Pop, iar ulterior au avut discuţii cu preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, întreg Corpul A al Palatului Administrativ a intrat în izolare, aici aflându-se, în acest moment, preşedintele CJ Maramureş, prefectul şi subprefectul de Maramureş, şeful Poliţiei Judeţului, şeful DSP Maramureş, dar şi angajaţi ai celor două instituţii care îşi desfăşoară activitatea în Corpul A", au mai transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean.

În ceea ce priveşte Corpul B al Palatului Administrativ, acesta a fost evacuat, urmând să se treacă la dezinfectarea completă a clădirii.

„Pentru eliminarea oricărui risc infecto-contagios, toţi cei care s-au aflat vineri, 13 martie, în Corpul A, vor rămâne izolaţi în incita clădirii până la sosirea primelor rezultate în cazul lui Ionel Bogdan. Totodată, se face un apel ca toţi cei care au participat joi, 12 martie, la ceremonia de învestire a subprefectului să se autoizoleze la domiciliu până la noi rezultate", notează comunicatul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici