Conducerea PSD, mandatată să continue discuţiile cu PNL cel puţin pre-electoral

Liderii PSD reuniţi, miercuri, la Româneşti, la o şedinţă informală a BPN, i-au mandatat pe Victor Ponta, Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Liviu Dragnea să continue discuţiile cu PNL, fără însă a se fixa un obiectiv precis în afara unei moţiuni de cenzură.

12 afișări
Imaginea articolului Conducerea PSD, mandatată să continue discuţiile cu PNL cel puţin pre-electoral

Conducerea PSD, mandatată să continue discuţiile cu PNL cel puţin pre-electoral (Imagine: Bogdan Baraghin/Mediafax Foto)

Surse din PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că Victor Ponta, Ion Iliescu, Adrian Năstase şi Liviu Dragnea, au fost mandataţi să continue discuţiile exploratorii cu PNL în vederea identificării unor căi de colaborare, cel puţin pentru o moţiune de cenzură care ar putea fi depusă în sesiunea februarie-iunie 2011.

Aceleaşi surse au arătat că, deşi unii lideri, precum Liviu Dragnea, au evocat şi varianta unei posibile alianţe electorale între PSD şi PNL, conducerea PSD nu a fixat niciun obiectiv precis pentru negocierile la care au fost mandataţi cei patru.

O parte a liderilor PSD au avut, miercuri seară, în localitatea prahoveană Româneşti, o întâlnire informală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici