Conducerea Senatului a votat pentru reducerea schemei de personal

Conducerea Senatului a votat, vineri, pentru reducerea schemei de personal, preşedintele acestei Camere, Crin Antonescu, explicând, vineri, că este vorba despre "eliberarea" celor care au salariul cumulat cu pensia şi care sunt la vârsta pensionării.

230 afișări
Imaginea articolului Conducerea Senatului a votat pentru reducerea schemei de personal

Conducerea Senatului a votat pentru reducerea schemei de personal (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

El a precizat că este vorba despre 36 de posturi.

"Este vorba de circa 36 de posturi din Administraţia Senatului pentru a putea apoi să împărţim posturile rămase, care sunt destul de puţine, într-un chip judicios, ţinând cont şi de proporţionalitate, de mărimea grupurilor parlamentare, de numărul de senatori pentru care trebuie să lucreze aceşti consilieri experţi care mai rămân, dar, pe de altă parte, şi de o solicitare întemeiată a opoziţiei, a domnului preşedinte Marko Bela, care a vorbit despre o fel de necesitate, un fel de minimum garantat al aparatului tehnic pentru fiecare grup, oricât ar fi el de mic", a explicat Antonescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici