Conducerea Spitalului Militar "Dr. Carol Davila", decorată de preşedintele Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret de decorare a comandatului Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila", colonelul Florentina Radu, precum şi a locţiitorului pentru probleme de stat major, colonelul Constantin Ştefani, la propunerea MApN.

726 afișări
Imaginea articolului Conducerea Spitalului Militar "Dr. Carol Davila", decorată de preşedintele Iohannis

Conducerea Spitalului Militar "Dr. Carol Davila", decorată de preşedintele Iohannis

"Cu ocazia Zilei Medicinei Militare, în semn de apreciere a înaltului profesionalism şi a rezultatelor remarcabile obţinute atât în îndeplinirea misiunilor specifice care le-au fost încredinţate, cât şi în activitatea profesională, Preşedintele României a conferit Ordinul «Meritul Sanitar» în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, colonelului Ioniţă-Radu Ghe. Florentina, comandant (director general) la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central «Dr. Carol Davila» şi Ordinul «Meritul Sanitar» în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari, colonelului Ştefani A. Constantin, locţiitor al comandantului pentru probleme de stat major la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central «Dr. Carol Davila»", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Potrivit sursei citate, decorările au fost făcute la propunerea ministrului Apărării, Mircea Duşă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici