Conflictul din PSD. Ţuţuianu, despre lista nemulţumiţilor din partid: Am vorbit cu unii colegi şi nu sunt puţini deloc

Preşedintele PSD Dâmboviţa. Adrian Ţuţuianu, a declarat luni că în continuare sunt nemulţumiţi în partid, chiar dacă a fost un vot masiv pentru Liviu Dragnea, susţinând că a avut discuţii cu mai mulţi colegi parlamentari.

1286 afișări
Imaginea articolului Conflictul din PSD. Ţuţuianu, despre lista nemulţumiţilor din partid: Am vorbit cu unii colegi şi nu sunt puţini deloc

Conflictul din PSD. Ţuţuianu, despre lista nemulţumiţilor din partid: Am vorbit cu unii colegi şi nu sunt puţini deloc

"Eu ce am spus nu retractez pentru că sunt un tip vertical. Spun cu convingere şi fermitate şi am făcut discuţiile în partid, e regretabil că avem câţiva care au alte preocupări şi au înregistrat discuţii vare erau până la urmă în cadrul privat. Sunt membru PSD de 20 ani, nu m-am plimbat prin partide politice, am învăţat ceva carte şi când mă pronunţ, mă pronunţ în cunoştinţă de cauză (...) Nu plec din PSD, dacă vrea cineva să mă dea afară voi aştepta până revin", a declarat Adrian Ţuţuianu.

Întrebat dacă scrisoarea citită în CEx PSD are aceeaşi susţinere din partea parlamentarilor, Ţuţuianu a răspuns: "Eu cred că sunt foarte mulţi oameni care împărtăşesc, cel puţin în parte, ce am spus. Am vorbit cu unii colegi şi nu sunt puţini deloc".

Adrian Ţuţuianu a fost unul dintre semnatarii scrisorii din PSD, prin care se cerea demisia lui Liviu Dragnea atât din fruntea PSD, cât şi a Camerei Deputaţilor. În şedinţa Comitetului Executiv ce a urmat, liderii PSD şi-au manifestat masiv susţinerea pentru Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici