Congresul extraordinar al PNL a adoptat hotărârea privind convocarea Congresului ordinar

Delegaţii la Congresul extraordinar al PNL au adoptat, vineri după-amiază, hotărârea privind convocarea Congresului ordinar de sâmbătă, care va alege noua conducere a formaţiunii pe bază de moţiuni şi liste pentru viitoarea compoenţă a BPC.

20 afișări
Imaginea articolului Congresul extraordinar al PNL a adoptat hotărârea privind convocarea Congresului ordinar

Congresul extraordinar al PNL a adoptat hotărârea privind convocarea Congresului ordinar (Imagine: Razvan Chirita/Medifax Foto)

Ultimul punct de pe ordinea de zi, hotărârea privind convocarea Congresului ordinar pentru sâmbătă, ora 10,00, cu participarea aceloraşi delegaţi prezenţi vineri la Congresul extraordinar, a fost votat în majoritate, fiind înregistrate două voturi "împotrivă".

"În consecinţă, se convoacă, mâine (sâmbătă - n.r.), la ora 10.00, Congresul ordinar al PNL, aici în această sală. Declar închise lucrările Congresului extraodrinar", a spus Antonescu.

Secretarul general Radu Stroe a declarat că delegaţii sunt aşteptaţi la un hotel din Capitală pentru cină şi pentru a sărbători adoptarea Statutului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici