Constantin: Am ajuns în situaţia ca parteneri USL să stea la pândă, să atace. Cer reuniune de urgenţă

Preşedintele PC, Daniel Constantin, apreciază că s-a ajuns "într-o situaţie incredibilă", ca anumiţi parteneri din USL "să stea la pândă, să atace pentru a capitaliza politic pe seama declaraţiilor celuilalt", el opinând că este nevoie, "de urgenţă", de o reuniune a USL.

256 afișări
Imaginea articolului Constantin: Am ajuns în situaţia ca parteneri USL să stea la pândă, să atace. Cer reuniune de urgenţă

Preşedintele PC, Daniel Constantin (Imagine: Alexandru Mihăescu/Mediafax Foto)

"Trebuie să recunosc că am ajuns într-o situaţie incredibilă, ca anumiţi parteneri din USL, alianţa fondată pe încredere, să ajungă să stea la pândă, să atace pentru a capitaliza politic pe seama declaraţiilor celuilalt", se arată într-o declaraţie a lui Daniel Constantin, remisă vineri MEDIAFAX.

Potrivit liderului PC, "acest comportament, indicat de unele declaraţii şi din cursul zilei de astăzi, este inacceptabil şi nu face decât să distrugă încrederea în USL şi în capacitatea acestei coaliţii de a oferi răspunsuri la problemele reale ale cetăţenilor".

"Cred că este nevoie, de urgenţă, de o reuniune a USL!", a conchis Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici