Constantin şi Mănescu au plecat din plen la discursul lui Li Keqiang pentru că rămseseră fără loc

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, şi ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, au părăsit, miercuri, sala de plen a Parlamentului, înainte ca premierul chinez să susţină discursul, în momentul în care au constatat că nu mai erau scaune libere la tribuna rezervată Guvernului.

102 afișări
Imaginea articolului Constantin şi Mănescu au plecat din plen la discursul lui Li Keqiang pentru că rămseseră fără loc

Premierul chinez, Li Keqiang (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Surse parlamentare au declarat, pentru MEDIAFAX, că în momentul în care membrii Guvernului s-au aşezat pentru a asculta discursul premierului chinez, Li Keqiang, cei doi miniştri au rămas fără locuri.

Ulterior, preşedintele PC, Daniel Constantin, s-a aflat în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea.

Potrivit surselor, liderul PC le-a reproşat responsabililor pentru protocol faptul că nu s-au asigurat că toţi miniştrii au câte un loc rezervat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici