Constantinescu: Nu e congresul unui sfârşit, ci al unui nou început

Liderul Acţiunii Populare Emil Constantinescu a declarat, vineri, referindu-se la Congresul de fuziune cu PNL, că este Congresul unui nou început, care este în raport cu credinţele şi cu valorile partidului.

11 afișări
Imaginea articolului Constantinescu: Nu e congresul unui sfârşit, ci al unui nou început

Constantinescu: Nu e congresul unui sfârşit, ci al unui nou început (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că este un moment al împlinirii. Mă adresez delegaţilor pentru a le mulţumi la capătul unui drum dificil în care şi-au păstrat onoarea şi demnitatea, în care au crezut şi cred. Va fi nu un congres al unui sfârşit, ci al unui nou început. Un început care este în raport cu credinţele şi cu valorile sale", a declarat în deschiderea Congresului extraordinar al AP, Emil Constantinescu.

Fostul preşedinte al României a declarat că acesta va fi momentul în care se va retrage din viaţa politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici