Corlăţean: Declaraţiile lui Mitrea despre DGIPI nu ajută PSD

Senatorul PSD Titus Corlăţean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că declaraţiile făcute de Miron Mitrea despre DGIPI nu ajută PSD şi obiectivului partidului de a câştiga alegerile prezidenţiale, el adăugând că aşteaptă de la Mitrea să lase deoparte animozităţile de ordin personal.

28 afișări
Imaginea articolului Corlăţean: Declaraţiile lui Mitrea despre DGIPI nu ajută PSD

Senatorul PSD Titus Corlăţean (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Obiectivul PSD şi al tuturor mebrilor de partid trebuie să fie câştigarea alegerilor prezidenţiale. Aceste declaraţii la care faceţi referire (ale lui Mitrea, n.r.) nu ne ajută şi nu ajută în niciun caz acestui obiectiv. Toţi membrii de partid, deputaţi, senatori, şi domnul Mitrea, Corlăţean, au obligaţia să facă parte dintr-o echipă care are ca unic obiectiv câştigarea alegrerilor prezidenţiale", a spus Corlăţean.

El a adăugat că aşteaptă de la Mitrea să lase deoparte chestiunile de ordin personal şi să facă parte din echipa partidului, care are obictiv câştigarea alegerilor prezidenţiale.

"Vorbesc acum în numele PSD: îl aştept şi pe domnul Mitrea, şi pe alţi oameni din partid, să facem parte din aceeaşi echipă şi să lăsăm unele chestiuni de ordin personal, unele animozităţi de ordin personal, pentru că există obiective mult mai importante", a spus Corlăţean.

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, la Realitatea TV, răspunzând unei întrebări, că crede că preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, "aşa cum a spus", "are" arhiva fostului "Doi şi un sfert", sau informaţii din aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici