Corneliu Grosu a demisionat din PSD şi s-a alăturat grupului independenţilor

Senatorul Corneliu Grosu a demisionat din PSD, pentru a se alătura grupului parlamentarilor independenţi condus de deputatul Gabriel Oprea, el declarând, vineri, pentru MEDIAFAX, că gestul său este datorat încrederii pe care o are în proiectul politic al lui Oprea.

43 afișări
Imaginea articolului Corneliu Grosu a demisionat din PSD şi s-a alăturat grupului independenţilor

Corneliu Grosu a demisionat din PSD şi s-a alăturat grupului independenţilor (Imagine: senat.ro)

"Alăturarea mea grupului parlamentar al independenţilor este un gest firesc şi se datorează încrederii pe care o am în proiectul politic al domnului Gabriel Oprea. Este un proiect nou, justificat şi necesar, în cadrul căruia cred că voi fi sprijinit pentru a-mi promova proiectele pe zona de educaţie", a declarat Corneliu Grosu.

El a apreciat că în grupul parlamentar independent "se munceşte mult mai aplicat", iar proiectele "nu rămân la stadiul de simple teorii".

"De asemenea, am apreciat faptul că în cadrul grupului nu am găsit orientări şi tendinţe diferite şi cred că acest proiect al independenţilor poate însemna o şansă pentru orice politician din România", a mai spus Corneliu Grosu.

"Îmi voi continua activitatea legată de judeţul Mureş şi de colegiul în care am fost ales senator şi am convingerea că din postura de membru al grupului parlamentar independent voi putea să duc la capăt cu succes proiectele pe care le-am început şi care se referă, în principal, la aspectele care privesc educaţia, în colegiul meu, unde se impune reabilitarea şi construirea de şcoli, dar şi la un program pentru construirea de locuinţe în regim de închiriere, pentru tinerii din judeţ", a mai spus el.

Grosu a fost ales în circumscripţia 28 Mureş şi este vicepreşedintele Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii din Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici