Cosette Chichirău: Am fost desemnată candidatul USR la Primăria Iaşi. Le mulţumesc colegilor

Cosette Chichirău, deputată şi lider USR Iaşi, a fost desemnată, joi, candidata partidului pentru Primăria Iaşi. Ea a scris pe Facebook că împreună cu partidul condus de Dacian Cioloş va oferi Iaşiului o conducere competentă, aşteptată de 30 de ani.

1089 afișări
Imaginea articolului Cosette Chichirău: Am fost desemnată candidatul USR la Primăria Iaşi. Le mulţumesc colegilor

Cosette Chichirău: Am fost desemnată candidatul USR la Primăria Iaşi. Le mulţumesc colegilor

„Am fost desemnată candidatul USR la Primăria Iaşi! Le mulţumesc colegilor pentru încrederea acordată şi îi mulţumesc lui Mihai Lupu pentru dezbaterile pline de substanţă. Am încrederea că împreună cu aliaţii noştri de la PLUS vom oferi Iaşului guvernarea competentă pe care o aşteaptă de 30 de ani”, a scris Cosette Chichirău, pe Facebook.

Ea a anunţat că va prezenta echipa extinsă şi programul pentru fiecare cartier din Iaşi „în curând”.

Următoarele alegeri locale vor fi în anul 2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici