Covasna: Patru candidaţi, toţi maghiari, la funcţia de primar al oraşului Baraolt

Patru candidaţi, toţi maghiari, s-au înscris la Biroul Electoral de Circumscripţie Baraolt pentru funcţia de primar al oraşului covăsnean, PNL fiind singurul partid parlamentar românesc care a depus o listă pentru Consiliul Local Baraolt, pe aceasta aflându-se un singur candidat.

103 afișări
Imaginea articolului Covasna: Patru candidaţi, toţi maghiari, la funcţia de primar al oraşului Baraolt

Covasna

Potrivit Biroului Electoral de Circumscripţie Baraolt, patru candidaţi s-au înscris pentru funcţia de primar al oraşului minier din judeţul Covasna, respectiv Szekeres Elek (independent), un angajat Primăriei Baraolt, Ban Istvan (independent), omul de afaceri Nagy Istvan, actualul primar al oraşului (independent, dar susţinut de PCM) şi Nagy Jozsef (UDMR), director general al Societăţii Naţionale a Apelor Minerale.

În oraşul minier Baraolt, organizaţia locală a PNL este singurul partid parlamentar românesc care a depus listă de candidaţi pentru Consiliul Local, pe aceasta regăsindu-se un singur nume.

Preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, a declarat, că la Baraolt nu există organizaţie locală şi din acest motiv partidul nu a depus listă completă de candidaţi pentru Consiliul Local.

În ceea ce priveşte singurul candidat liberal, Obreja a precizat că aceasta are şanse de a obţine singur, fără a avea o listă în spate, un loc în consiliu.

Pentru Consiliul Local Baraolt au depus liste de candidaţi UDMR, PCM, Asociaţia Partida Romilor Pro Europa, PNL şi 12 candidaţi independenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici