Crin Antonescu: Nu s-a încălcat Constituţia. PDL face declaraţii aberante despre lovituri de stat

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că "nu s-a încălcat nimic din Constituţie" şi că democrat-liberalii "încercă cu tot felul de tertipuri, cu declaraţii aberante de genul lovitură de stat care nu fac deloc bine imaginii României, să nu ia act de schimbare realităţii politice".

774 afișări
Imaginea articolului Crin Antonescu: Nu s-a încălcat Constituţia. PDL face declaraţii aberante despre lovituri de stat

Crin Antonescu: Nu s-a încălcat Constituţia. PDL face declaraţii aberante despre lovituri de stat (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Nu s-a încălcat nimic din Constituţie, din regulament, democrat-liberalii încearcă cu tot felul de tertipuri, cu declaraţii aberate de genul lovitură de stat, care nu fac deloc bine imaginei României să nu ia act de schimbarea realităţii politice", a spus Crin Antonescu.

El a arătat că există majorităţi clare şi în Sentat şi în Camera Deputaţilor şi în Camerele reunite.

"Ei încearcă să blocheze funcţionarea acestei majorităţi, noi încercăm să le facem funcţionale, respectând, aşa cum am respectat până acum, pas cu pas, inclusiv cererea nelegală, neregulamentară, pentru a doua oară, din partea aceluiaşi grup parlamentar de pauză de consultări de două ore. Ceea ce înseamnă încercarea de a face să treacă timpul, pentru ca această sesiune extraordinară să nu-şi poată desfăşura punctele pe care le-a avut pe ordinea de zi", a adăugat Crin Antonescu.

Preşedintele ales al Senatului, Crin Antonescu (PNL), a declarat, marţi, după anunţul că a fost ales în această funcţie, că va face ceva mai mult pentru demnitatea şi calitatea Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici