Cristache Rădulescu, reales în funcţia de preşedinte al PDL Ilfov

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Cristache Rădulescu, preşedinte al PDL Ilfov, a fost reales, sâmbătă, în unanimitate, în fruntea organizaţiei, primind 422 de voturi "pentru" din tot atâtea exprimate.

300 afișări
Imaginea articolului Cristache Rădulescu, reales în funcţia de preşedinte al PDL Ilfov

Cristache Rădulescu, reales în funcţia de preşedinte al PDL Ilfov (Imagine: Bogdan Stamatin/Arhiva Mediafax Foto)

Rădulescu a fost ales la reuniunea consiliului de coordonare al PDL Ilfov, care a avut loc, sâmbătă, la Otopeni.

La evenimentul la care au fost prezenţi premierul Emil Boc, preşedinte al PDL, şi ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, preşedinte al PDL Bucureşti, au mai fost aleşi doi prim-vicepreşedinţi - deputaţii Marin Mircea şi Mihaela Şandru - un secretar general - Nicolae Cizmaru - şi 10 vicepreşedinţi.

Pentru conducerea organizaţiei a candidat doar Cristache Rădulescu.

Numirea unui prefect de Ilfov din partea ministrului independent Gabriel Oprea a provocat, la începutul anului, nemulţumirea organizaţiei. Existau atunci informaţii potrivit cărora primarii şi parlamentarii PDL de Ilfov ar fi semnat o scrisoare în care ameninţau că demisionează în bloc în cazul numirii unui apropiat de-al lui Oprea în scaunul de prefect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici