Croitoru are o "soluţie de rezervă" dacă opoziţia nu îl va susţine

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a declarat, sâmbătă, că are o "soluţie de rezervă" pentru cazul în care partidele din opoziţie nu vor să participe la formarea unui Cabinet condus de el, dar această soluţie nu o reprezintă renunţarea la mandatul de premier desemnat.

13 afișări
Imaginea articolului Croitoru are o "soluţie de rezervă" dacă opoziţia nu îl va susţine

Croitoru are o "soluţie de rezervă" dacă opoziţia nu îl va susţine (Imagine: Mediafax Foto)

"În cazul în care nu vor participa (partidele de opoziţie - n.r.) la formarea Guvernului, voi avea o soluţie de rezervă. Nu v-o divulg", a spus Croitoru, care a precizat însă că nu este vorba de depunerea mandatului.

Croitoru a evitat totodată să spună dacă va forma un Guvern de tehnocraţi sau de oameni politici şi a arătat că în funcţie de propunerile partidelor va stabili lista cu membrii Cabinetului.

Premierul desemnat a subliniat însă că nu are un mandat anume şi prima sa variantă o constituie consultarea partidelor.

"Nu am mandat din partea cuiva, este ceea ce vreau eu să fie şi acest lucru îl voi spune liderilor de partid. Prima opţiune este să discut cu liderii de partid să spună exact ce propuneri au, dacă au", a mai spus Croitoru.

Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a anunţat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria, programul consultărilor convenite cu liderii partidelor, menţionând că aşteaptă duminică o confirmare a orei de întâlnire de la Mircea Geoană şi că nu a reuşit să o contacteze pe Daniela Popa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici