Culisele scandalului de la Bruxelles. Mihai Tudose, “hărţuirea sexuală”

  • Un posibil caz de hărţuire sexuală în Parlamentul European l-a implicat pe un fost prim-ministru al României, Mihai Tudose, reclamat de o sursă anonimă, „Florina”.
  • Hărţuirea sexuală este o acuzaţie gravă, greu de combătut şi care invariabil produce victime de ambele părţi.
  • Cazul a fost documentat de Dan Andronic, de la EVZ, care, sondând piaţa europarlamentarilor şi a asistenţilor din PE, şi-a propus să afle tot adevărul.
1805 afișări
Imaginea articolului Culisele scandalului de la Bruxelles. Mihai Tudose, “hărţuirea sexuală”

Mihai Tudose

Cazul a fost documentat de Dan Andronic, de la EVZ, care, sondând piaţa europarlamentarilor şi a asistenţilor din PE, şi-a propus să afle tot adevărul.

Din anchetă reiese că „Florina” fusese asistenta eurodeputatului pe al cărui loc venea Mihai Tudose, iar o practică obişnuită este ca staff-ul celui pe care-l înlocuieşti să fie preluat de nou-venit.

Tudose a dispus alungarea „Florinei”, persoana care a invocat posibila hărţuire, pentru câteva culpe: falsificarea semnăturii pe documente de transport, anularea unor rezervări la Strasbourg fără a avea acordul său şi organizarea unor vizite în Parlamentul European prin falsificarea semnăturii

Concluzia Comisiei de Anchetă i-a atras „Florinei” trei luni de preaviz şi încetarea contractului.

Ghemul se deşiră în România zilelor noastre şi are implicaţii în evenimentele din aceste ore, când se desfăşoară rotativa guvernamentală, cu mişcări agitate în PSD. 

Detaliile poveştii, pe evz.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici