Cum au reuşit cei opt prezidenţiabili să convingă jumătate de Românie să semneze pe listele lor

Însumate, semnăturile de susţinere ale celor opt competitori înscrişi sau în curs de înscriere pentru Cotroceni aproape că egalează cifra electoratului activ - 10 milioane, voturi corect exprimate la alegerile din 2004 -, masa electorală a celor care şi-au păstrat cumpătul şi participă încă la vot, potrivit cotidianului Gândul.

13 afișări
Imaginea articolului Cum au reuşit cei opt prezidenţiabili să convingă jumătate de Românie să semneze pe listele lor

Cum au reuşit cei opt prezidenţiabili să convingă jumătate de Românie să semneze pe listele lor (Imagine: Mediafax Foto)

Peste opt milioane de oameni se presupune că-i susţin pe prezidenţiabili, aşa cum reiese din aritmetica simplă a adunării semnăturilor de pe listele depuse sau care vor fi depuse în următoarele zile, de fiecare dintre ei, la Biroul Electoral Central.

Citeşte mai multe despre cum au reuşit candidaţii să adune opt milioane de semnături pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici