Cum se apără Cotrocenii: PSD vrea să acopere "tunul" de 300 de milioane din noua afacere EADS

Preşedintele Traian Băsescu şi liderii PD-L suspectează, în cazul scandalului lui Mircea Băsescu în afaceri cu armament, un complot pus la cale de PSD, pentru decredibilizarea şefului statului şi pentru acoperirea unui viitor mare tărăboi – suplimentarea cu 300 de milioane de euro a contractului cu EADS, care ar fi fost aprobată de secretarul de stat în MAI Şerban Nicolae, informează cotidianul Gândul.

25 afișări
Imaginea articolului Cum se apără Cotrocenii: PSD vrea să acopere "tunul" de 300 de milioane din noua afacere EADS

Cum se apără Cotrocenii: PSD vrea să acopere "tunul" de 300 de milioane din noua afacere EADS (Imagine: Mediafax Foto)

Fratele preşedintelui ar fi susţinut cu tărie, în discuţiile cu şeful statului, că nu a ştiut în ce se bagă şi că nu a fost informat de schimbarea numelui firmei din Exhibition Aircraft Defense and Security în Defence, Security and Intelligence Co (Desintco SRL).

Citeşte mai multe despre scandalul afecerilor cu armament în care a fost implicat fratele preşedintelui pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici