Cum va începe noul an la Universitatea Bucureşti. Decizia luată de senatul universităţii bucureştene

Fiecare dintre cele 19 facultăţi din cadrul Universităţii Bucureşti va decide modalitatea în care va organiza cursurile în viitorul an universitar. Este decizia Senatului universităţii bucureştene care le-a recomandat membrilor comunităţii academice să se vaccineze.

1559 afișări
Imaginea articolului Cum va începe noul an la Universitatea Bucureşti. Decizia luată de senatul universităţii bucureştene

Cum va începe noul an la Universitatea Bucureşti. Decizia luată de senatul universităţii bucureştene

Senatul UB a aprobat un set de măsuri cu privire la organizarea activităţilor didactice în anul universitar 2021-2022 cu scopul de a proteja sănătatea membrilor comunităţii academice în perioada pandemiei.

Astfel, modalitatea de începere şi organizare ale anului universitar 2021-2022 va fi decisă de consiliilor celor 19 facultăţi.

Setul de măsuri aprobat de Senat prevede ca facultăţile să desfăşoare activităţi în sistem mixt, atât cu participare fizică, cât şi cu prezenţă on-line.

De asemenea, conducerea universităţii a emis o recomandare în ceea ce priveşte vaccinarea.

Pentru a creşte şansele reluării activităţilor didactice în format fizic, dar şi pentru a contribui la revenirea la o situaţie normală în toate sferele vieţii personale şi profesionale, Universitatea din Bucureşti recomandă întregii sale comunităţi academice – studenţi, cadre didactice, cercetători şi personal administrativ – să se vaccineze, minimizând astfel riscurile îmbolnăvirii şi ale transmiterii virusului, au transmis reprezentanţii instituţiei bucureştene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici