Curăţenie în PSD. Ciolacu, către Oprişan: Vom câştiga Vrancea şi fără tine. Încetaţi să vă mai ţineţi de liste ca mâţa de burlan

Marcel Ciolacu le-a cerut social-democraţilor care au pierdut localele cu o diferenţă mare faţă de câştigători să revendice primul loc pe listele pentru parlamentare: „Încetaţi să vă mai ţineţi de liste ca mâţa de burlan”. El a avut şi un mesaj pentru Oprişan: „Vom câştiga Vrancea şi fără tine”.

13942 afișări
Imaginea articolului Curăţenie în PSD. Ciolacu, către Oprişan: Vom câştiga Vrancea şi fără tine. Încetaţi să vă mai ţineţi de liste ca mâţa de burlan

Ciolacu, către Oprişan: Vom câştiga Vrancea şi fără tine - surse

„PSD s-a schimbat. Suntem cel mai mare partid din Romania şi oamenii aşteaptă altceva de la noi. Credibilitatea noastra depinde de modul în care vom face aceste liste. Noul PSD înseamna profesionişti.

Încetaţi să vă mai ţineţi de liste ca mâţa de burlan. V-am spus că vreau oameni competenţi. Vreau specialişti: medici, profesori, antreprenori. Lăsaţi-i pe cei de la PNL să se umple de interlopi, de traseişti şi de toţi papiţoii care îşi falsifică diplomele”, le-a spus Marcel Ciolacu liderilor din teritoriu, potrivit unor surse din conducerea PSD.

El a avut, potrivit surselor citate, un mesaj direct către liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan: „Vom câştiga Vrancea şi fără tine”.

„Este o abordare greşită ca cei care au pierdut la diferenţe foarte mari să fie primii pe listă. Sănătatea e acum principala problemă. Asta este pe agenda cetăţenilor. Şi e şi pe a noastră.

Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare. Am muncit la el, ştiţi bine câte întâlniri am avut. O să mai avem. Este planul nostru şi trebuie să avem oamenii potriviţi care să ştie să lupte pentru realizarea lui”, mai afirmă liderul social-democraţilor.

La sediul PSD are loc o şedinţă informală în care se discută despre listele de candidaţi la alegerile parlamentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici