Curtea de Apel Piteşti a amânat pronunţarea în procesul privind casa familiei Iohannis

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti au amânat pentru data de 22 februarie pronunţarea în procesul privind casa familiei Iohannis din Sibiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

970 afișări
Imaginea articolului Curtea de Apel Piteşti a amânat pronunţarea în procesul privind casa familiei Iohannis

Curtea de Apel Piteşti a amânat pronunţarea în procesul privind casa familiei Iohannis (Imagine: Silviu Matei/ Foto Mediafax)

La Curtea de Apel Piteşti, s-a judecat, miercuri, un nou termen în procesul privind casa din Sibiu pierdută de familia preşedintelui Klaus Iohannis, iar magistraţii au rămas în pronunţare.

Ulterior, judecătorii Curţii de Apel Piteşti au transmis că amânat pronunţarea pe data de 22 februarie.

Casa de la numărul 29, de pe strada Nicolae Bălcescu din Sibiu a fost a statului român, iar în anul 1997 imobilul a fost cumpărat de chiriaşi, iar contractele prin care aceştia au cumpărat casa au fost anulate în instanţă în anul 1999, la cererea fiului lui Nicolae Baştea, nepot al soţilor Ghenea.

Casa a ajuns ulterior în proprietatea familiei Iohannis, care a cumpărat partea urmaşilor lui Nicolae Baştea. Foştii chiriaşi au deschis procese în instanţe pentru anularea contractelor prin care familia Iohannis a intrat în posesia imobilului din Sibiu, contestând calitatea de urmaş de drept a lui Nicolae Baştea.

De la Braşov, procesul a fost strămutat la Curtea de Apel Piteşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici